HTML

Ketrecharc

Ki mit tesz, hogy életben maradjon a hírversenyben? Tudósítás a Ketrecharcról.

Utolsó kommentek

Hogyan Válhatunk Mi Is dajcstomivá - 4 tuti lépés a toplisták teteljéhez

2011.03.29. 21:50 ketrecharc Címkék: twitter hírstart deutsch tamás

Deutsch Tamást tegnapelőtt 25-en, ma reggel még 500-an követték a Twitteren, estére, rövid fél nap alatt majdnem duplázott az EP-képviselő. Nagy siker ez számára (a magyar Charlie Sheen, írta a Vastagbőr blog), de: brutális médiatámogatást is kapott:

  1. Az Index nagyjából 24 órán szerepeltette címlapján "Deutsch Twitteren küldte picsába Gyurcsányt" c. cikkét. Klikkelt a 600 000 olvasó, mint atom, biztos.
  2. A Hírstarton reggel 9-től az ATV cikke tarolt, és a Deutsch-anyázó nap fénypontjaként azt is megírták, hogy a képviselő szerint Gyurcsány nem buta, hanem szarházi. Ha jó az infónk, a nyitólapi toplista első helyére juttatta a fideszes az ATV-t
  3. Mai online lapok címe Deutschról: Deutsch Tamás: "Gyurcsány szarházi" (FN.hu), Deutsch Tamás "csiripei" megosztják az internetezőket (Népszava), Deutsch Tamás a szocikról és a fociról ír a Twitteren (Hírszerző, HVG),
  4. Blogok, twittek százai üdvözölték vagy anyázták dajcstomit

Zárójel: Mindezek után érdekes, hogy a stop.hu a tegnapi robbantás után nem foglalkozik az üggyel, meglehetősen tehetséges címíróik tegnap szaggatták a toplistákat "Deutsch tombolni kezdett: Még a fideszes barátait is lehülyézte" produktumukkal.

Máris nem olyan nagy meglepetés az a piti 500 követő, ugye?

Mivel a cím szerint mi is dajcstomivá változhatunk, ne is adjuk lejjebb:

  1. Kell pár fals Twitter-regisztráció, akiket szintén az alany szerkeszt, és amitől úgy tűnik, forr az oldalunk. A tomi által retwittelt, idézett twittelők jelentős része tegnap regisztrált, kevesebb mint 10 twittel rendelkezik
  2. Kell egy Apple iPad - DT majdnem minden twittjét így írja - 136 500 Ft-ért a Google egyből ajánlt egyet
  3. Néhány hangzatos mondat: "Gyurcsány ... szarházi", "Kolláth György évek óta hazudik".
  4. Plusz nélkülözhetetlen valami jó munkakör, ahol van idő ilyet csinálni

Lehet egyébként, hogy tényleg az Apple tüzelte fel Tamást, mert kereken 2 hónapja a toplistákhoz vezető rögös úthoz még Kiszel Tündét választotta mentorául - naptárcelebbé lépett elő.

A naptár innen letölthető.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketrecharc.blog.hu/api/trackback/id/tr922783399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dajcstomi 2011.04.01. 10:55:50

A világot egy (több) gonosz és sötét összeesküvés mozgatja, de hál'Istennek vannak olyan tiszta gondolkodású embertársaink, akik átlátnak a szitán és leleplezik az ördögi ármányt!
Olyan csodálatos a paranoia...

ketrecharc 2011.04.01. 11:07:15

@dajcstomi: T. képviselő Úr, nagy megtiszteltetés, hogy itt köszönthetjük. Kérem, ne vegyen mindent véresen komolyan - ha valaki, hát Ön tudja, mennyire komoly, amit a blogkommuniti ír. Ha Gyurcsány így reagált volna dajcsomti twittjeire, már sírna. Egyébként az első mondata alapján elég tehetséges újságíró lenne Önből.
süti beállítások módosítása