HTML

Ketrecharc

Ki mit tesz, hogy életben maradjon a hírversenyben? Tudósítás a Ketrecharcról.

Utolsó kommentek

Bréking: Deutsch Tamás szerint a Ketrecharc blog átlát a szitán!

2011.04.01. 12:05 ketrecharc

Megszakítjuk adásunkat. Deutsch Tamás EP-parlamenti képviselő nemcsak elolvasta, de kommentálta is egyik legutóbbi posztunkat. A Ketrecharc blog "Hogyan Válhatunk Mi Is dajcstomivá - 4 tuti lépés a toplisták teteljéhez" írása sorra vette, mekkora médiatámogatást kapott Deutsch új twitter oldalához, majd kedves olvasóinak megadta azt a receptet, ami alapján - őszinte reményeink szerint - rájuk is a hírnév-újságcikkek-tévéinterjú-csillogás, egyszóval a dajcstomiságként való létezés eredménye válhat. Idézzük:

Mivel a cím szerint mi is dajcstomivá változhatunk, ne is adjuk lejjebb:

  1. Kell pár fals Twitter-regisztráció, akiket szintén az alany szerkeszt, és amitől úgy tűnik, forr az oldalunk. A tomi által retwittelt, idézett twittelők jelentős része tegnap regisztrált, kevesebb mint 10 twittel rendelkezik
  2. Kell egy Apple iPad - DT majdnem minden twittjét így írja - 136 500 Ft-ért a Google egyből ajánlt egyet
  3. Néhány hangzatos mondat: "Gyurcsány ... szarházi", "Kolláth György évek óta hazudik".
  4. Plusz nélkülözhetetlen valami jó munkakör, ahol van idő ilyet csinálni

A posztra Deutsch egy kommentben így reagált: "A világot egy (több) gonosz és sötét összeesküvés mozgatja, de hál'Istennek vannak olyan tiszta gondolkodású embertársaink, akik átlátnak a szitán és leleplezik az ördögi ármányt"

Akarva-akaratlanul-kényelmetlenül-kényelmesen, de, felvetődik a kérdés: Vajon a 4 közül melyik pontra vonatkozott Deutsch nyilvánvalóan cinikus ironikus hozzászólása? (Merthogy a poszt első felében levő, médiatámogatásról szóló részről D. Úr nem gondolhatja, hogy szerintünk összeszövetkezett az összes hazai online lappal és bloggal). Szűk szerkesztői körünk véleménye és nem reprezentatív felmérésünk eredménye alapján az első pontra, a hamis Twitter regisztrálókra - a megkérdezettek 100%-a válaszolta ezt.

És, mivel szerkesztőségünk helyt ad az ellenvéleménynek is, rögzítsük:

Közlemény

Deutsch Tamás, a Fidesz Európa Parlamenti képviselője péntek reggeli kommentjében leszögezte: a Ketrecharc blog állítása, miszerint ő "fals Twitter-regisztrációkkal erősítette blogját", nem igaz.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketrecharc.blog.hu/api/trackback/id/tr922790847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dajcstomi 2011.04.01. 13:11:12

Nem cinikus, ironikus volt a komment. A különbség óriási.
Aki szinte mindent összeesküvés logika alapján lát képtelen arra, hogy észrevegye, meglássa a valóságot. Pedig sokszor a dolgok pontosan azok, amiknek látszanak.

Faculty 2011.04.01. 13:44:07

én azt nem értem miért foglalkozunk ennyit dajcstomival. politikus? nem. ha politikus lenne akkor adna arra hogyan kommunikál pl ellenfeleivel, például legalább morzsáit elvetné észérveknek néha. bár észérvekkel lehet vitatkozni, abból meg a fidesz mindig rosszul jön ki, ezért inkább elő se hozakodnak velük, de dajcstomi legalább rendesen kiírja a homlokára hogy hülye vagyok.

sokat keres? igen, de ez ne zavarjon meg senkit, ettől tomika még egy senki. vélhetően azért küldték ki a parlamentbe mert itthon teljesen felesleges volt, a pofáját meg eddig sem tudta kimosni. nem sokára mellé üll wittnermarikanéni is.

...és most megadjátok neki az örömet hogy azthiggye kicsit újra benne van a politikában, és még mindig érdekes az hogy ő miről mit gondol.

syck · https://twitter.com/sycko 2011.04.01. 13:46:41

pff. ez mekkora melleloves ez a post (es a korabbi is).

muszaj rakerdeznem: a post szerzoje jelen van twitteren? ismeri a kozeget? hany kovetoje van, miota nyomja a twittert?

ketrecharc 2011.04.01. 13:51:49

@dajcstomi: Én mondtam, hogy Önből jó újságíró lenne. Szerkesztőségünk, bár megosztott a témában, de szerintem fel tudnám vetetni szerkesztőnek. Mit szól?

syck · https://twitter.com/sycko 2011.04.01. 14:00:11

@ketrecharc: nice shoot. ezzel akkor sikerult is valaszt adnod minden lehetseges kerdesre :]

ha az altalad fikazott dajcstomi befer hozzatok, akkor nem log ki a csapatbol... ugyesen besulyoztad hitelessegi faktorod.

ketrecharc 2011.04.01. 14:28:51

@syck: Ki fikázta itt dajcstomi-t? Igenis, kellene nekünk újságíróként. A marketingkampányunk alapköve lenne, és, mint látjuk, nem csak 140 karakterben tud írni

XPS 2011.04.03. 00:00:37

@dajcstomi: "sokszor a dolgok pontosan azok, amiknek látszanak."
Az emberek reménykednek, hogy ez nem lehet igaz, kell itt lennie valami komolyabb összefüggésnek, mert a nélkül azért elég gáz, ami van.

Hegyi Zsolt · http://zen-taxi.blog.hu 2011.04.04. 02:09:19

Na várjunk, várjunk. Ha jól látom, friss blogról van szó, a ketrecharc egyből dajcstomizni kezd. Ez is egyfajta út a sikerhez, a másodközlések másodközlésén évődve másodközölni. :) nem baj fiúk, csak mondom, hogy csinosabb lenne nagyobb múlttal, persze ki a fene tudta előre, hogy Deutsch képviselő kap egy játékcsontot?

ketrecharc 2011.04.04. 08:36:44

@Hegyi Zsolt: Nem sokkal újabb, mint a Képviselő Úr a Twitteren. Így veszem a jogot, hogy alkalomadtán továbbra is a dajcstomizzunk
süti beállítások módosítása