HTML

Ketrecharc

Ki mit tesz, hogy életben maradjon a hírversenyben? Tudósítás a Ketrecharcról.

Utolsó kommentek

Az ATV-n ütötték Deutsch Tamást - a nevetségesség öl

2011.04.16. 08:22 ketrecharc Címkék: magyar nemzet atv mno twitter deutsch tamás

Egy képviselő webkettes tündöklése 5 percben

Deutsch Tamás nyilatkozatáról és a kétszeres illetmény-felvételekről szólt az ATV egyik tegnapi műsora. (Emlékszünk még, ugye: azok a párttársai hülyültek meg, igyekezett magyarázni korábbi twittjeit a képviselő, akik az önkormányzattól és a Parlamentből is felvettek költségtérítést). A hír legalább egy hetes, de a Havas Henrik vezette 5 perces beszélgetésben (videó itt) a Twitterre és a toplistákra berobbanó Deutsch kibernetikus pályafutásáról is szó esett. A megszólalók szerkesztett szövegei következnek:

Magyar György ügyvéd: "jól hangzik, hogy Deutsch Tamás azt mondta, a nagy rohanásban nem tudtak kitölteni minden papírt azok, akik kétszer vették fel az illetményt. Ha bíróságon erre hivatkoznánk, a bírónak humorérzéke kell, hogy legyen, hogy ezt elhiggye. Jogi tartalmát illetően ezért kissé problematikusnak érzem. A büntetőügyekben egyébként sokszor szoktunk arra hivatkozni, hogy nem beszámítható az ügyfelünk, mert ezzel talán a büntetés megúszható."

Fiala János újságíró: "Régen ha valaki így beszélt, azt helyrerakták".

Érdi Sándor újságíró: "a Fideszről korábban az a hír járta, hogy a kommunikációjuk verhetetlen. Viszont ennél szánalmasabb szöveget, mint ami itt (Deutsch magyarázata) elhangzott, keveset hallottam. Miért nem gondolnak azon, hogy a nevetségesség öl?"

Magyar György: "A részegség egy picit elvakít. És a hatalom ugyanígy részegít."

Érdi Sándor utolsó mondatából is lehetne Magyar Nemzet-címlap is - de ha erről többet írnék, Olvasóink még azt hinnék, mindig csak a jobboldal ellen írunk. Így csak néhány címlapjavaslat:

1. Az ATV műsorában Deutsch haláláról beszéltek

2. Újabb fideszes halálát emlegették

3. Minden határt átléptek Gyurcsány hívei

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketrecharc.blog.hu/api/trackback/id/tr232828291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yasmini 2011.04.18. 10:01:42

Deutsch nagyon elkényelmesedett odaát Brüsszelben, meg aztán ott már kevésbé is tudnak a körmére nézni...de van egy olyan sanda gyanúm h neki is ez az utolsó ciklusa.

regardsmarkus 2011.04.18. 11:19:54

dajcs már alig twittel úgy látszik ennyi kellett a marketinghez

regardsmarkus 2011.04.18. 11:20:29

@Yasmini: miért még kinek ez az utolsó ciklusa?

Yasmini 2011.04.18. 14:47:01

@regardsmarkus: Kedves Markus! ha lehet nem bocsátkoznék felelőtlen jóslatokba, de én konkrétan a 'melegebb éghajlatra' küldött, a pártokban már 'megunt/kínossá vált' ep-képviselőkre gondoltam...

regardsmarkus 2011.04.18. 15:53:04

@Yasmini:az internet korában nem lehet megszabadulni valakitől.Erre ő az élő példa.Most azért van csendben mert valószínű szóltak neki hogy amíg alkotmány van ne nagyon ugráljon

regardsmarkus 2011.04.18. 15:53:59

@regardsmarkus:mármint amig alkotmányozás van,na. (de ennek most vége, szerintem most ujra durvulni fog)
süti beállítások módosítása