HTML

Ketrecharc

Ki mit tesz, hogy életben maradjon a hírversenyben? Tudósítás a Ketrecharcról.

Utolsó kommentek

40 perc alatt 4-et rúgtak Jobbikba

2012.05.09. 09:01 ketrecharc Címkék: jobbik

Újraéledő szerkesztőségünk egyik tagja sem lenne Vona Gábor helyében, amikor ma reggel végigpásztázza az internetes sajtó digitális szalagcímeit. A reggeli hír- és ketrecharcban körülbelül 40 perc alatt 4 olyan hír is napvilágot látott, ami a párt oszló-foszló jellegét emeli ki.

Érzelgésre most nincs azonban idő, nézzük, hogyan rúgtak ma például a párt alelnökébe!

Hiányolja a házasságtörést az alelnök könyvéből a kizárt jobbikos (ATV, Ma 05:20)

Az ATV cikke szerint Endrésik Zsolt sok mindent tud. Sok minden tud például Szegedi Csanádról, a párt alelnökéről, akinek most jelent meg - gondoljuk mi: életrajzi ihletésű - saját könyve.

 

 

 

Az állítólagos házasságtörésekről, a pénzügyi és politikai machinációkról és egyéb érdekességekről persze Endrésik az ég világon semmit nem árul el. De egyelőre nem is kell: a cím miatt amúgy is kattintunk.

Mindenesetre ő is, mi is tudjuk, mire célzott, amikor a párt alelnöke új könyvének bemutatójának kapcsán kommentelt. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, nem vonhat-e ez maga után bármiféle jogi következményt.

Nézzük a következőt!

Új mozgalmat szervez a Jobbikból kizárt Endrésik (Index, Ma 07:22)

Igen, a hír amúgy tegnapi, de mivel az Index ma hozta le, az olvasóközönség nagy részét ma éri el. Egyébként Endrésikről tényleg jó lesz észben tartani: tudja, mitől döglik a T. Olvasó (és a T. Szerkesztők). Előbbi facebook-bejegyzése mellett ez abból is kiderül, amilyen jelképes, és figyelemfelkeltő dolgokat tud kitalálni: „Endrésik miskolci sajtótájékoztatón a feloszlatott szervezetek elhozták egyebek mellett zászlójukat is, amelyből kivágták a Jobbik emblémáját, a zászlókat, tagkártyákat, a feloszlató jegyzőkönyveket egy postai csomagban összegyűjtve postai úton juttatják el Vona Gábor pártelnöknek.” Gratulálunk!

Pősze a Jobbikról: Elporladnak (NOL, Ma 07:00)

„Nekem az egész ügy azt mutatja, hogy teljes a káosz a párt vezetőségében” – dobja a csontot az újságírónak Pősze, gondosan hangsúlyozva, hogy szerinte a Jobbik „elporlasztja magát”, és a 2014-es választásokon a torz választási rendszer miatt csak 7-8 képviselőt juttat be a törvényhozásba. És ha még ez sem lenne elég: Pősze szerint a személyi botrányok – amelyek a közeljövőben folytatódnak – valódi oka „a napi politikai program és az egységes vezetés teljes hiánya”, de még inkább a következő parlamentbe való bejutásért folytatott küzdelem.

És mindig a végére marad a bombahír:

Feljelentik a jobbikos képviselőt (Hír24, Ma 06:00)

A Demokratikus Koalíció feljelenti a nyomozó ügyészségen Dr. Keresztúri Farkas Csaba szegedi képviselőt, mivel egy nyilvánosságra hozott személyes levélből azt sejtik: a Jobbik pártfinanszírozása korrupciógyanús. Bizonyos ÉP-Kar Zrt-ről van szó, amely egy szakértői vélemény szerint nem megfelelő minőségben végzett el útburkolati munkákat. Interpellációt nyújtottak volna be, ám – a levél szerint – azt vissza akarták vonatni, lévén „az ÉP-KAR támogatta a Jobbik kampányát és az interpelláció nagy károkat okozhat a következő versenytárgyalások során".

Zárójel: kérdezzük, oligarchákról van tehát szó? Ennek fényében ajánljuk olvasásra:

A Jobbik a "kormány mögött álló" cégbirodalmat vizsgálná

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketrecharc.blog.hu/api/trackback/id/tr544497655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János György 2012.05.09. 09:38:26

Ha az utolsót is nézzük, akkor 4-et rúgtak bele, és egyet magába harapott
süti beállítások módosítása