HTML

Ketrecharc

Ki mit tesz, hogy életben maradjon a hírversenyben? Tudósítás a Ketrecharcról.

Utolsó kommentek

Szanyi: 25 ember befolyásolja az internetes közvéleményt

2011.06.18. 11:56 ketrecharc Címkék: hírtv szanyi tibor

Heti 2-3 alkalommal turnéznak a helyi gyűléseken az MSZP vezetői, így tudják: az internetes kommentekben megjelenő durva vélemények közel sem a párttagság véleményét tükrözik.

A HírTv szerkesztőségébe pénteken ellátogató Szanyi Tibor az előbbiek mellett kijelentette: az, hogy mi a tagok véleménye, ők pontosan tudják, és az gyökeresen eltér attól, ami az interneten van. Ettől már az első percben kezdett izgalmassá válni a Péntek8 című műsor beszélgetése, majd Szanyi tovább konkretizálva a dolgokat kijelentette: „Az interneten nem a párttagság, még csak nem is a párthoz közelállók kommentálnak, hanem ebben érzek egy szervezettséget.”

Aztán jött a durranás. (Már Kövér László szigetszentmiklósi interjújánál megmondtuk: érdekes a politikusok és a média, az internet kapcsolata.)

Az ezek után elmondottaknak szó szerinti leirata következik: „Ha az ember jól megszűri a dolgokat, akkor nagyjából az derül ki, hogy 20-25 monokulturálisan ugyanazokat a paneleket kereplő nép csinálja a feszültséget, aztán próbálnak közvéleménynek feltűnni.”

Meghívhatnák Szanyit - aki a vidékminiszter szerint nem olvas újságot - egy újabb tévéműsorba, hogy fejtse ki részletesebben, milyen erőket vél a szervezettség mögött. Kurucinfós levelező listára, netán sötét fideszes szálakra gondolt?

A "monokultúra" jelentése: Egy adott mezőgazdasági területen csak egyféle növény termesztése hosszabb ideig. (MiMi.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketrecharc.blog.hu/api/trackback/id/tr982994647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása